CATALANSALMON: 18 anys 9 mesos i 8 dies (6856 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Avís legal / Normes d'ús

Novetats pel Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) Maig 2018
En virtut de la nova llei de protecció de dades en vigor des del Maig del 2018 comuniquem les novetats que s'han dut a terme a les webs de Catalansalmon per adaptar-se al nou reglament:

  • El Responsable del tractament és CATALANSALMON c/Valencia 629, 2on 2a. 08026 Barcelona - [email protected]
  • La finalitat del tractament de les dades personals és la de gestionar la vostra vinculació amb CATALANSALMON. Les dades es conservaran mentre el projecte CATALANSALMON segueixi en vigor
  • Els usuaris registrats tenen el dret a consultar i a demanar en format digital (portabilitat) les seves dades a CATALANSALMON i també de modificar-les quan consideri oportú des de la seva fitxa o bé sol.licitant-ho per mail a [email protected]
  • Els usuaris poden donar-se de baixa en qualsevol moment des de la seva fitxa o bé fent un mail a [email protected] sol.licitant-ho
  • Els usuaris tenen el dret a retirar en qualsevol moment el consentiment que s'hagi prestat
  • A partir d'ara les caselles d'acceptació de les condicions d'ús que es defineixen en aquestes pàgina estaràn desmarcades per defecte per tal que l'usuari hagi de marcar-les i donar el seu consentiment explícit a les condicions abans de registrar-se a CATALANSALMON
  • En cas de violacions de seguretat comunicarem de manera més immediata possible als usuaris el problema i les accións a prendre pel responsable del tractament de dades i, si escau, a les persones afectades, en els casos en qué sigui exigible
NORMES D'úS

El registre i utilització dels serveis de les comunitats CATALANSALMON suposen l'acceptació de les normes d'utilització següents:

1. Qualsevol persona pot esdevenir membre registrat de CATALANSALMON.com mijançant la complimentació del formulari de registre. En aquest formulari es demanen una série de dades que s'utilitzaran seguint la nostra política de privacitat. CATALANSALMON.com es reserva el dret de donar de baixa qualsevol membre que a la sola discreció de CATALANSALMON.com no compleixi amb les normes d'utilització. D'altra banda, un membre pot, en qualsevol moment, donar-se de baixa o modificar les seves dades.
CATALANSALMON.com es reserva el dret d'enviar missatges als seus membres per informar-los d'actualitzacions en el web o altres aspectes, excepte que el membre ens notifiqui la seva negativa expressa a rebre els missatges.

2. La majoria dels serveis i informacions que es poden trobar a CATALANSALMON.com, així com els fòrums de debat, són de franc. CATALANSALMON.com no es fa responsable de la veracitat o actualització de les informacions, ni del contingut dels missatges que es puguin trobar en tots els apartats del seu web, ni es fa responsable de qualsevol tipus de perjudici derivat de l'ús o interpretació de la informació oferta per aquests serveis.
CATALANSALMON.com es reserva el dret d'administrar i moderar els fòrums de debat, retirant aquells missatges que no compleixen les més elementals normes d'educació, no tinguin a veure amb el tema de debat o tinguin contingut publicitari.
Els comentaris i opinions de cada usuari són propietat d'ell mateix, i CATALANSALMON no se'n fa responsable.

3. Usuari i clau d'accés: cada membre és responsable de mantenir la confidencialitat de la seva clau d'usuari i d'accés, i s'obliga a notificar immediatament a CATALANSALMON.com qualsevol ús no autoritzat de la seva clau d'usuari i d'accés.

4. CATALANSALMON.com es reserva el dret de modificar o ampliar en qualsevol moment aquestes normes d'utilització. Tots els membres de CATALANSALMON.com, pel sol fet d'utilitzar els serveis reservats a membres, accepten les normes vigents en cada moment.

5. La direcció de la web no es responsabilitza del ús que en puguin fer els usuaris menors de 18 anys. Els continguts d'aquesta web no són exclusivament per adults, però cada usuari es reponsable de les seves aportacions. Com a mesura de seguretat, la informació sobre els membres de la web, tant sigui menors o majors d'edat, nomès esta visible per a usuaris registrats, protegint així la identitat dels usuaris.
RESPONSABILITATS

1. Responsabilitat en l'ús del Web per part de l'usuari de CATALANSALMON.com
L'Usuari és l'únic responsable de les infraccions en les que es pugui caure o dels perjudicis que pugui causar per la utilització del Web, quedant el titular del Web, els seus socis, empreses del grup, col.laboradors, empleats i representants, exonerats de qualsevol mena de responsabilitat que es pogués derivar per les accions de l'Usuari.
L'Usuari és l'únic responsable davant qualsevol reclamació o acció legal, judicial o extrajudicial, iniciada per terceres persones contra el titular del Web basat en la incorrecta utilització per part de l'Usuari del Web. En el seu cas, l'Usuari assumirà les despeses i indemnitzacions que s'esdevinguin de possibles reclamacions o accions legals.

2. Responsabilitat per el funcionament del Web.
El titular del Web exclou tota responsabilitat derivada d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, fallides telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu del sistema electrònic, motivat per causes alienes al titular de la Web.
Tanmateix, el titular del Web també exclou qualsevol responsabilitat derivada per retards o bloquejos en el funcionament operatiu d'aquest sistema electrònic motivat per deficiències o sobrecàrrega en les línies telefòniques o en Internet, així com dels mals causats per terceres persones per intromissions il.legítimes fora del control del titular del Web.
El titular del Web està facultat per a suspendre temporalment, sense previ avís, l'accesibilitat al Web amb motiu d'operacions de manteniment, reparació, actualització o millora.

3. Responsabilitat per links.
Els enllaços o links continguts en el Web poden conduir a l'Usuari a altres Web gestionades per tercers.
El titular del Web declina qualsevol responsabilitat respecte la informació inclosa fora del seu Web, ja que la funció dels links que apareixen és únicament la d'informar a l'Usuari sobre l'existència d'altres fonts d'informació sobre un tema en concret.
El titular del Web queda exonerat de toda responsabilitat per el correcte funcionament d'aquests enllaços, del resultat obtingut a través d'aquest enllaços, de la veracitat i legalitat del contingut o informació a la que es pugui accedir, així como dels perjudicis que pogués patir l'Usuari en virtut de la informació continguda en la Web enllaçada.
PROTECCIÓ DE DADES
Els fitxers de CATALANSALMON estan registrats a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.
D'acord amb la llei orgànica 15/1999, 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades als fitxers de CATALANSALMON.
Podreu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició mitjançant escrit a: CATALANSALMON, c/Valencia 629, 2on 2a. 08026 Barcelona, o be adreçant un mail a [email protected].
MARCA REGISTRADA
®CATALANS AL MON és una marca registrada per Sergi Marzabal com apareix publicat al BOLETIN OFICIAL DE LA PROPIEDAD INDUSTRIAL del AÑO CXXV Núm. 3463 - 22 DE JUNIO DE 2011, amb el nombre de registre M 2986432.
https://sede.oepm.gob.es/bopidiario/TOMO1_22-06-2011.pdf - Pàgina:33219
 
Qué més fem a Catalansalmon?

CINC CÈNTIMS

Grups de Whatsapp

Directori

SANTJORDING

Diades arreu del món

Rellotge Mundial

Restaurants recomanats per usuaris de Catalansalmon

Quants catalans viuen a l'exterior?

Allotjament

Mainada: Eines i material en català per als catalanets al món

Videoconferéncia amb el Parlament de Catalunya

75.000 contactes de catalans i catalanòfils arreu del món

CAGA TIÓ!!!

RETORN

SEMINARIS Catalansalmon

Enquestes

VPN - Protegeix la teva connexió

IDCAT: el Certificat Digital que et facilitarà la vida!

Premi Josep Maria Batista i Roca

Xarxes socials

800 Representants als consolats espanyols per les eleccions del 21D

Vot Electrònic

Premsa i TV

VULLVOTAR

DIADA2013

DIADA 2012

CULERSALMON

NOPUCVOTAR

RODAMONS

CAMPANYES CAMON

TV3 SATELIT

Missatges dels Presidents Puigdemont i Mas

CATALANSALMON: missió, visió, valors
®-CATALANSALMON.COM
©2005 - Versi—:2.4 [07·2019]
172.70.174.235 | US
[email protected]
<#> VISITES (2024/06): / VISITES TOTAL :
Els continguts d'aquest site son gratuits i lliures.
Avís legal / Normes d'ús - POLÍTICA DE COOKIES
Need (google) Translation?